Efter en välkomstglögg står buffén dukad:
- gubbröra på smörstekt kavring
- örtpanerad lax med picklade rotfrukter
- kycklingsrullader med fikon, mandel och kapris
- frasiga svampknyten
- cumberlandsås
- smashed parmesanpotatis
- supersallad med granatäpple, brockoli, cashewnötter och russin
- färggrann grönsallad med getost, bär och nötter
- julfoccacia med örtsmör
- kaffe/te med fryst lingoncheesecake
Vin o.a. matdrycker betalas skilt på plats, tag med kontanter. .
Vi underhålls av trubaduren Pentti Hildén
Anmälan genom att senast fredagen den 18 november betala 33,- euro/pers. till HSFs konto FI09 4055 3950 0018 00 Ref.nr 12221.
Medlemmar kan komma avec.
Meddela om ev. matallergier/dieter till Margaretha Wildtgrube per e-post margaretha.wildtgrube(at)live.com